Hovenier Sevenum
voor al uw tuinen en bestratingen


Welkom bij Hovenier Sevenum

 

Net verhuist of toe aan een nieuwe tuin? bespaar uw moeite en laat uw tuin aanleggen door gediplomeerde; hoveniers ,Bekijk de mogelijkheden die Hovenier Horst voor u heeftOnderhoud

Het is goed bij het maken van het ontwerp en de aanlegplannen ook even aandacht te besteden aan de service en het onderhoud direct na de aanleg. Bij de meeste tuinen breekt er dan toch even een periode aan die extra onderhoud vraagt.

Overigens kan Hovenier Horst altijd prima worden ingeschakeld bij het onderhoud. Ook van bestaande tuinen, groot of klein het maakt niet uit. En ook hier hebben wij het voordeel veel werk in eigen beheer uit te voeren. Een heel klein stukje straatwerk of alleen snoeiwerk, het hoeft allemaal geen probleem te zijn. Afspraken voor het onderhoud zijn op meerdere manieren te maken. 

Uiteraard kunt u het complete onderhoud bij ons uitbesteden en alle tuinzorgen bij Hovenier Horst neerleggen en uitsluitend het genieten van uw tuin aan u zelf houden. U kunt ook kiezen voor periodiek onderhoud, waar Hovenier Horst een soort begeleidende rol speelt en op tijd die dingen voor u doet, waar u minder tijd voor hebt of die u minder leuk vindt. Wat u wel leuk vindt, bijvoorbeeld maaien, kunt u dan zelf doen. 

Aanleg 

Of er nu een ontwerp gemaakt moet worden voor een grote of kleine tuin, afgestemd op materiaalkeuze, bijzonderheden of juist op een bepaald budget, het zal bij Hovenier Horst in vertrouwde handen zijn en altijd beginnnen met een bezoek aan de locatie en een gesprek met de opdrachtgever. Een tuin moet afgestemd zijn op omgeving, huis en zeker op de bewoners. Daarover moet je goed met elkaar communiceren en dan is er met ieder budget een mooi ontwerp en plan te maken. Ingedeeld in een aantal stappen en met goed overleg, helder over de kosten en afspraken, zodat er straks alleen het tevreden gevoel overblijft. 

 

Hovenier Sevenum kan die duidelijkheid geven, om dat het bij de aanleg een groot voordeel is dat men veel in eigen hand heeft. We zijn eigen dealer van diverse tuinproducten, hout, beplanting en zand, grind, grond en straatmateriaal. Bovendien beschikt Hovenier Horst over een eigen en modern machinepark. Sierbestrating is in vertrouwde handen van vakmensen. Alles onder één dak. Makkelijk en in het voordeel van de opdrachtgever, die dus steeds van te voren helder weet waar hij aan toe is en als er tijdens het werk spontaan iets verandert ook dat eerst verneemt en daarover eerst kan beslissen. Op weg naar een duurzame, passende tuin. 


Uiteraard kunt u uw tuin zelf verzorgen maar ontbreekt het onze klanten aan tijd Een mooie tuin vraagt nu eenmaal veel aandacht en kennis wij helpen u daarbij.

Email   d@hovenier-sevenum.nl